Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Toyota Verso

Toyota Verso bij Oostendorp Auto Toyota:

 

De avontuurlijke gezinsauto.

De Verso valt direct op met zijn scherpe lijnen en elegante vormen. Subtiele details als een in hoogglans uitgevoerde kentekenplaathouder en elegante chromen sierstrips rond de grille versterken zijn dynamische karakter. Praktisch mag immers ook best mooi zijn.  

 

Interesse in een nieuwe of tweedehandse Toyota Verso? Bij Oostendorp Auto Toyota kun je terecht voor een proefrit met een nieuwe Verso en heeft bovendien een ruim aanbod aan occasions. Kom langs bij Oostendorp Auto Toyota in Uden, Helmond, Cuijk en Venray en probeer de Toyota Verso zelf.

toyotaversotoyotaverso

Nieuw Voorraad

Occasions

Brochure Toyota Verso

Prijslijst Toyota Verso

Plan je proefrit

Zakelijke Lease

 

De Toyota Verso is er nieuw in de volgende uitvoeringen: Verso Comfort, Verso Aspiration, Verso Business en Verso Dynamic Business. Tweedehands is ook het model Toyota Verso-S te verkrijgen.

 

De stijlvolle MPV

De Verso valt op dankzij zijn strakke lijnen en gestroomlijnde rondingen. Verfijnde details, zoals de pianolak rondom de kentekenplaat en elegante chromen strips op de bovenste en onderste grille accentueren zijn dynamische karakter. Wie zegt dat praktisch er niet geweldig uit kan zien?

 

Innovatie binnen handbereik

Ervaar de innovatieve technologie van de Verso. Toyota Touch & Go borduurt voort op het 6,1 inch Toyota Touch-multimediasysteem en heeft een Full Map navigatiesysteem met een functie voor online plaatselijk zoeken, sms-jes op het scherm verzenden/ontvangen, afbeeldingen bekijken vanaf USB en allerlei optionele toepassingen zoals Twitter en informatie over brandstofprijzen, het weer en parkeren.

 

De stijlvolle gezinsauto

De Verso valt direct op met zijn scherpe lijnen en elegante vormen. Subtiele details als een in hoogglans uitgevoerde kentekenplaathouder en elegante chromen sierstrips rond de grille versterken zijn dynamische karakter. Praktisch mag immers ook best mooi zijn.

 

Zin in avontuur?

De Verso blinkt uit met zeer aangename rijeigenschappen. Dat is te danken aan een uitstekende isolatie tegen motorgeluiden en trillingen, een direct stuurgedrag en een stijve carrosserie die in staat is om de krachten van een onverhoopte aanrijding te absorberen. Daarnaast geniet u in de Verso van superieur rijcomfort en een wendbaarheid die u van een MPV niet zou verwachten. Met zijn uitstekende aerodynamische eigenschappen, lage CO2-emissies en dito brandstofverbruik houdt de Verso bovendien rekening met het milieu, zonder dat dit ten koste gaat van jouw rijplezier.

toyotaverso

Ontdek alles aan de Toyota Verso

Stel je vraag over de Toyota AYGO

 

Kies de vestiging bij jou in de buurt en stel direct je vraag of plan een proefrit.

 

Contactgegevens