Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Toyota PROACE

Toyota PROACE bij Oostendorp Auto Toyota:
 

Dé bus voor elke klus, een logische keuze voor elke ondernemer.

 

proacebijoostendorpautotoyota

 

De nieuwe Toyota PROACE Bedrijfswagens bieden maatwerk. Een werkpaard met een groot laadvolume of een royaal uitgeruste bedrijfswagen met dubbele cabine. De Toyota PROACE Bedrijfswagens bieden slimme oplossingen waarmee je elke klus klaart. Het veelzijdige gamma omvat diverse modelvarianten in vele configuraties zodat je voor jouw bedrijf verzekerd bent van maatwerk.

Interesse in een nieuwe Toyota PROACE? Bij Oostendorp Auto Toyota kun je terecht voor een proefrit met een nieuwe PROACE en heeft bovendien een ruim aanbod aan occasions. Kom langs bij Oostendorp Auto Toyota in Uden, Helmond, Cuijk en Venray en probeer de Toyota PROACE zelf.

 

Brochure Toyota PROACE

Prijslijst Compact

Prijslijst Worker

Prijslijst Dubbele Cabine

PROACE Shuttle Verso

Plan je proefrit

 

De nieuwe Toyota PROACE is er in verschillende uitvoeringen

Voor elke klus is er een passende PROACE. Naast de PROACE Compact is er de stoere Worker en extra lange Long Worker. Verder is er de ruime PROACE Dubbele Cabine en de Truck. Allemaal met de betrouwbaarheid van Toyota. Bovendien zijn PROACE bedrijfswagens krachtig én zeer zuinig in het dagelijkse gebruik.


PROACE Compact: plaats voor 2 Europallets en 3 passagiers vanaf €16.995,-

Proace Compact

In het sterk groeiende CDV+ segment introduceert Toyota de PROACE Compact met een scherpe vanafprijs van €16.995,- exclusief BTW en BPM. De PROACE Compact heeft een laadvermogen van ruim 1.500 kg, mag 2.500 kg geremd trekken en heeft een draaicirkel van 11,3 meter. De PROACE Compact heeft een maximale laadcapaciteit van maar liefst 4,6 m3. Standaard zijn onder meer ook cruise control, een bijrijdersbank, centrale portiervergrendeling en een bandenspanningscontrolesysteem (TPWS). 

 

PROACE Worker en Long Worker: sterke troef in het MDV-segment vanaf € 17.945,-

Proace Long Worker

De PROACE Worker (L1) is een ruime bestelwagen in het MDV segment. Hij is ook leverbaar als extra lange en ruime Long Worker (L2). Ook hier gelden laadvermogens van ruim 1.500 kg en een geremd trekvermogen tot 2.500 kg. De stoere PROACE Worker heeft een prijs vanaf €17.945,- exclusief BTW en BPM. Standaard biedt hij plaats aan 3 passagiers alsook 3 Europallets. De standaarduitrusting is meteen rijk met zaken als cruise control met snelheidsbeperking.

 

PROACE Dubbele Cabine: werk & privé combineren vanaf €23.345,-

Proace Dubbele Cabine

Hardwerkende ondernemers willen ook goed genieten in hun vrije tijd. De PROACE Dubbele Cabine combineert 4 m3 laadvermogen met standaard 6 zitplaatsen. De complete PROACE Dubbele Cabine in Cool Comfort uitvoering biedt onder andere airconditioning, een audiosysteem, een extra comfortabele bestuurdersstoel en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. 

 

PROACE Truck: een open laadbak met drie zitplaatsen vanaf € 17.495,-

Proace Truck

De PROACE Truck is er voor degene die een lichte bedrijfswagen met open laadbak zoekt. De PROACE Truck is voorzien van een enkele cabine met 3 zitplaatsen en een grote open laadbak (optioneel kiepend) met een laadvermogen van 900 kilo. Hij is ook leverbaar met een kiepende bak en mag maximaal 2.500 kilo trekken. De PROACE Truck is de ideale partner voor bijvoorbeeld aannemers en hoveniers.

 

 

Stel je vraag over de Toyota PROACE

Contactgegevens


 

Kies de vestiging bij jou in de buurt en stel je vraag of plan een proefrit.

 

PROACE VERSO Shuttle voor personenvervoer

 

Met de nieuwe Toyota PROACE VERSO introduceert Toyota een brede lijn personenbussen met een multifunctioneel interieur waarin ruimte, praktische oplossingen en betrouwbaarheid samengaan. Zowel voor zakelijk personenvervoer als voor actieve gezinnen.


Klik hier voor de complete Toyota PROACE VERSO personenbus


proaceverso09
oostendorpautotoyotaproacetoyotaproace