Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Private lease

Private lease bij Oostendorp Autolease:
 

Geen onverwachte kosten, alleen nog tanken!

 

Wil je een gloednieuwe Toyota rijden, maar geen grote investering doen? Met private lease van Oostendorp Autolease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Lekker overzichtelijk: geen grote investering bij de aanschaf en geen onvoorziene uitgaven aan onderhoud. Voor elke portemonnee is er een passende auto, van groot tot klein.

 

Bekijk voor alle informatie over private lease de website van Oostendorp Autolease

 

 

Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand

 

Met private lease rijd je nu een nieuwe Toyota!

Kies jij ervoor om te rijden in een nieuwe Toyota Yaris? Of past een Toyota AYGO beter bij jou? Met private lease rijd je nu een nieuwe Toyota! Private lease betekent dat je een auto leaset voor een vooraf overeengekomen periode tegen vooraf overeengekomen voorwaarden. Leasen is een vorm van huur. Je betaalt maandelijks een vast bedrag, daarvoor rijd je auto. Omdat het een contract voor een langere termijn is, kun je een auto uitzoeken die past bij jouw wensen. Verzekering, onderhoud en wegenbelasting maken een vast onderdeel uit van je termijnbedrag. In je termijnbedrag voor private lease zitten dus alle kosten van de auto. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Je rijdt daarmee bijvoorbeeld een nieuwe Toyota Yaris, Toyota Auris of een andere nieuwe wagen naar je keuze.

 

Leasetermijn voorbij? Nieuwe auto uitzoeken

Omdat lease een vorm van huur is, word je geen eigenaar van de auto. Aan het einde van de leasetermijn kun je de auto inleveren en als het ware zo weer een nieuwe auto meenemen, zonder dat je zelf direct geld hoeft te investeren.Je leaset een auto inclusief service. Het enige wat je daarnaast nog zelf betaalt, is de brandstof. Zo heb je nergens omkijken naar en weet je precies wat je per maand kwijt bent. Ook is er geen sprake van een slottermijn, je betaalt alleen voor het gebruik van de auto.

De auto is WA Casco (allrisk) verzekerd en onderhoud en wegenbelasting zijn inbegrepen. 


Kortom: onbezorgd autorijden voor een vast bedrag per maand.

toyotayaris
oostendorpautoleaselogo

 

 

De vijf zekerheden van private lease bij Oostendorp Autolease:

- Eerlijke voorwaarden

 

- Compleet product

 

- Bescherming tegen te hoge financiële lasten

 

- 14 dagen bedenktijd

 

- Zekerheid bij klachten