Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Toyota Prius

Toyota Prius, Prius+ en Prius Plug-in Hybrid bij Oostendorp Auto Toyota:

 

Hét hybride icoon.

 

De nieuwe Toyota Prius is dynamischer, zuiniger en stiller dan ooit. En dan hebben we het nog niet eens over de Prius Wagon en de Prius Plug-in Hybrid. Daarmee geeft de nieuwe Prius een extra dimensie aan de hybride rijervaring. Meer dan 3 miljoen berijders hebben voor de Prius gekozen om naast brandstof ook het milieu te sparen.


Interesse in een nieuwe of tweedehandse Toyota Prius? Bij Oostendorp Auto Toyota kun je terecht voor een proefrit met een nieuwe Prius en heeft bovendien een ruim aanbod aan occasions. Kom langs bij Oostendorp Auto Toyota in Uden, Helmond, Cuijk en Venray en probeer de Toyota Prius zelf.

 

priuspriusplug-inhybrid2017priuswagon

Nieuw Voorraad

Occasions

Brochure Toyota Prius

Prijslijst Toyota Prius

Plan je proefrit

Private Lease

 

Toyota Prius

Als eerste in serie geproduceerde hybride was de oorspronkelijke Prius bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. De nieuwe Prius markeert opnieuw een grote stap voorwaarts ten aanzien van intelligent design en technologie. Hij is dynamischer, zuiniger en stiller dan ooit. Daarmee geeft de nieuwe Prius een extra dimensie aan de hybride rijervaring.

Toyota Prius+ (Wagon)

 

Met de Prius+ / Prius Wagon kun je ook als je meer ruimte nodig hebt kiezen voor een zuinig (4,1l/100km) en milieuvriendelijker alternatief. De ruime Prius Wagon heeft maar liefst zeven zitplaatsen en biedt maximaal 1.800 liter aan bagageruimte. Kom proefladen (en rijden) en ervaar zelf de ruimte en rij-eigenschappen van de Prius+. 

 

Toyota Prius Plug-in Hybrid


De Prius Plug-in Hybrid beschikt net als “de gewone” Prius over een benzinemotor en een elektromotor. Dankzij de nieuwste hybride technologie kan de Prius Plug-in Hybrid daarnaast maximaal 50 kilometer volledig elektrisch rijden, tot een snelheid van maar liefst 135 km/h. Als het nodig is, neemt het zuinige hybridesysteem het weer over. Begin 2017 bij de dealer, nu al te bestellen!

 

Stel je vraag over de Toyota Prius!

 

Kies de vestiging bij jou in de buurt en stel direct je vraag of plan een proefrit.

Contactgegevens


toyotapriuspriuswagonpriusplug-inhybrid