Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Toyota Mirai

Toyota Mirai bij Oostendorp Auto Toyota:

 

Van toekomst naar het heden

mirai07mirai08
HTML Content

 

Met de baanbrekende Prius introduceerde Toyota twintig jaar geleden de hybride technologie. De flexibiliteit van het hybride platform vormt de basis voor een volgende innovatie: de Toyota Mirai. Rijden met deze nieuwe, revolutionaire auto heeft geen effect op onze planeet. Dat betekent een positieve rijervaring die goed is voor je gemoedsrust. Elke rit opnieuw. Tijd om kennis te maken met de op waterstof rijdende auto met brandstofcel.

 

Innovatief, efficiënt, veilig, betrouwbaar en responsief: de Toyota Mirai effent het pad voor een nieuwe generatie van elektrisch aangedreven brandstofcelauto’s op weg naar een emissievrije toekomst. 

 

’s Werelds eerste in serie geproduceerde brandstofcelauto

 

De Mirai staat aan de basis van een nieuw tijdperk van brandstofcelauto’s die emissievrij elektrisch aangedreven rijden over lange afstanden mogelijk maken. Behalve dat hij alleen water ‘uitstoot’ en dus tijdens het rijden op geen enkele wijze belastend is voor het milieu, tilt de Toyota Mirai ook het plezier van elektrisch rijden naar een geheel nieuw niveau.

 

Ervaar de stilte, de responsiviteit en het intuïtieve rijgevoel van de Mirai en er verschijnt een grote glimlach op je gezicht.  

mirai02

Ontdek alles aan de Toyota Mirai

 

Brochure Toyota Yaris

Plan je proefrit

Vestigingen

 

Stel je vraag over de Toyota Mirai!

 

Kies de vestiging bij jou in de buurt en stel direct je vraag of plan een proefrit.

Contactgegevens


mirai05mirai13mirai11