Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Toyota Land Cruiser (Van)

Toyota Land Cruiser (Van) bij Oostendorp Auto Toyota:

 

De legendarische Toyota

 

Voortbordurend op 60 jaar wereldwijde ervaring treedt de nieuwe Land Cruiser de meest uitdagende rijomstandigheden ter wereld tegemoet. Met buitengewone motorprestaties en een complete controle overwint u de meest verraderlijke omstandigheden, met de veiligheid die u van de Land Cruiser mag verwachten. Op kalmere reizen geniet u van de verfijnde styling en de hoogwaardige comfort verhogende uitrusting. 

 

Land Cruiser Van leverbaar vanaf € 36.950,- als grijskenteken Land Cruiser Van uitvoering.

De aantrekkelijke Toyota Land Cruiser is geen 4x4 'watje'. Permanente vierwielaandrijving, een solide carrosserie-op-chassis design zorgen voor uitstekende terreincapaciteiten. Toonaangevende duurzaamheid en veiligheid zijn standaard. De geavanceerde 2,8 liter D-4D common rail turbodiesel zorgt voor ruim voldoende vermogen en stelt de Land Cruiser in staat tot topprestaties. Het rijcomfort en de veiligheid liggen op hoog niveau.

 

landcruiser08

 

Vestigingen

Occasions

Brochure Land Cruiser

Prijslijst Land Cruiser

Prijslijst Land Cruiser Van

Plan je proefrit

 

Iconisch design

De Land Cruiser is vloeiend vormgegeven en tegelijkertijd wendbaar en robuust. LED-koplampen met dagrijverlichting, een imposante grille, mistlampen en een ondergrille maken dat de auto in de stad en off-road een indrukwekkende verschijning is.

 

Rij overal

De full time-4WD van de Land Cruiser en de systemen voor diverse ondergronden maken het mogelijk alle uitdagingen in het terrein te overwinnen. Wat de Land Cruiser zo'n optimale terreinauto maakt, is de overvloed aan innovatieve technologie die synoniem geworden is met Toyota.

 

Veilig op weg

De veiligheidsvoorzieningen in de Land Cruiser kennen hun gelijke niet, zodat je optimaal kunt genieten van de kilometers die voor je liggen.

 

Al 60 jaar onbetwist

De wereldwijde reputatie van de Land Cruiser is gebaseerd op meer dan 60 jaar onbetwiste kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze constant hoge scores op het gebied van klantentevredenheid bewijzen de ontwerpkwaliteit van deze opvallende 4WD. Het is een waar icoon waarin baanbrekende technologieën, veiligheid en comfort perfect samengaan, zonder dat het ene ten koste gaat van het andere.

 

Stel je vraag over de Toyota Land Cruiser

Contactgegevens


landcruiser11landcruiser10