Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Toyota GT86

Toyota GT86 bij Oostendorp Auto Toyota:

 

De sportklassieker van de toekomst

 

De Toyota GT86 is ontworpen door een team van echte autoliefhebbers die slechts één doel voor ogen hadden: puur rijplezier. Achterwielaandrijving, een extreem laag zwaartepunt, voortreffelijke wegligging en dat alles in combinatie met de 200 paardenkrachten van een 2.0 liter boxermotor.

 

Interesse in een nieuwe of tweedehandse Toyota GT86? Bij Oostendorp Auto Toyota kun je terecht voor een proefrit met een nieuwe GT86 en heeft bovendien een ruim aanbod aan occasions. Kom langs bij Oostendorp Auto Toyota in Uden, Helmond, Cuijk en Venray en probeer de Toyota GT86 zelf.

 

gt8604gt8603gt8601

Neem contact op

Occasions

Brochure Toyota GT86

Prijslijst Toyota GT86

Plan je proefrit

Vestigingen

 


Opvallende styling

De Toyota GT86 is ontworpen door een team van echte autoliefhebbers die slechts één doel voor ogen hadden: puur rijplezier. De stoere, aerodynamische styling van de nieuwe GT86 wordt onderstreept door een exclusief ‘86’ logo op de voorspatborden en het stuurwiel. Het logo is een directe verwijzing naar de technische eigenschappen van de boxermotor. Zo is zowel de boring als de slag van deze motor exact 86 mm. Een fraai detail is ook het unieke “T” raster van de grille, dat in het interieur terugkeert op het dashboard, de middenconsole en het instrumentarium.

 

Puur rijplezier

De GT86 heeft maar één doel – puur rijplezier. Zo is de aandrijflijn met oog op een optimale gewichtsverdeling en balans zo laag en zo ver mogelijk naar achteren geplaatst. De GT86 is een rijdersauto pur sang met een indrukwekkende combinatie van een voortreffelijke wegligging, lichtvoetige dynamiek en superieure stuureigenschappen.

 

Opwindende prestaties

De voorin de lichte carrosserie gemonteerde 200 pk sterke 2,0 liter boxermotor met Toyota D-4S-technologie (benzinemotor met directe én indirecte inspuiting) van de GT86 levert volop vermogen en koppel. Het resultaat is een uiterst actief rijgedrag.

 

Gebaseerd op de legendarische 2000GT

De hele sportieve geschiedenis van Toyota, en met name de legendarische 2000 GT, heeft een bijdrage geleverd aan een tijdloos design. De Toyota GT86. De nieuwe legendarische sportwagen van Toyota.

Stel je vraag over de Toyota GT86!

 

Kies de vestiging bij jou in de buurt en stel direct je vraag of plan een proefrit.

Contactgegevens


gt8610gt8609gt8608