Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Fleetsales

Voor de zakelijke markt staat onze afdeling Fleetsales voor je klaar. Als aanbieder van personenauto’s en bedrijfswagens van Toyota, Mazda en Hyundai, verzorgen wij altijd een passende oplossing in elke situatie. Dat doen we op persoonlijke wijze, met één vaste accountmanager en geheel naar jouw specifieke wensen en behoeftes. Oostendorp Auto Fleetsales helpt jou als kleine of grote zakelijke klant graag om de juiste afweging te maken omtrent je wagenpark en neemt je alle zorg uit handen.

 

Gezicht van onze afdeling Fleetsales is Herman Bron. “In mijn rol als Accountmanager Fleetsales informeer en adviseer ik de zakelijke markt met mobiliteitoplossingen en andere aspecten zoals wagenparkbeheer, kostenreductie, leasing, verhuur, onderhoud, schade en verzekeringen.”

 

Oostendorp Autogroep is jouw mobiliteitspartner met ruim 40 jaar ervaring. Bij ons vind je alles voor je autovloot onder één dak. Naast officiële dealer van Toyota, Mazda en Hyundai, beschikken wij namelijk onder meer over een leasemaatschappij, verzekeringstak, schadeherstel, glasherstel en verhuurmaatschappij.

 


Alles onder één dak met één aanspreekpunt.


Herman Bron vertelt je er graag alles over: “Door die persoonlijke benadering en onze drive om de beste te zijn, hebben we er in al die jaren veel zakelijke familie erbij gekregen en zijn we uitgegroeid tot de meest complete aanbieder voor zakelijke mobiliteit is de regio.”

 

Maak direct een afspraak met Herman via telefoonnummer 06 2120 7303 of e-mailadres herman@oostendorp-autogroep.nl.

toyotaoostendorpmazdaoostendorphyundaioostendorp

Voordelen Oostendorp Auto Fleetsales

Herman Bron Fleetsales- Eén aanspreekpunt van advies t/m beheer

- Diverse leasevormen

- Onderhoudscontracten

- Bedrijfswagenspecialist (wetgeving & gebruiksklaar afleveren)

- Ruime openingstijden van maandag t/m zaterdag

- Drive-in service

- Haal- en breng service (auto of bestuurder)

- All-in prijzen

- 24-uurs service

- Landelijk en europees dekkend netwerk

- Schadeherstel

- Winterbanden / zomerbanden

- Business corner met WiFi

 

Neem direct contact op met Herman Bron

Contactgegevens