Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Toyota AYGO

Toyota AYGO bij Oostendorp Auto Toyota:
 

Leuk om te zien, verstandig om te hebben.

 

De nieuwe Toyota AYGO is stoer en betaalbaar. Je kunt de nieuwe AYGO bij Oostendorp Auto Toyota aanpassen naar je eigen smaak en zowel heel makkelijk van binnen als van buiten zelf stylen. De AYGO heeft een zeer efficiënte driecilindermotor, een laag brandstofverbruik en weinig CO2-uitstoot! Dat is dus veel rijplezier tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Interesse in een nieuwe of tweedehandse Toyota AYGO? Bij Oostendorp Auto Toyota kun je terecht voor een proefrit met een nieuwe AYGO en heeft bovendien een ruim aanbod aan occasions. Kom langs bij Oostendorp Auto Toyota in Uden, Helmond, Cuijk en Venray en probeer de Toyota AYGO zelf.

aygo02aygo03aygo01

Nieuw Voorraad

Occasions

Brochure Toyota AYGO

Prijslijst Toyota AYGO

Plan je proefrit

Private Lease

 

 

Doordat je uit verschillende pakketten of specifieke items kunt kiezen, is het op maat maken van een eigen AYGO een koud kunstje. De nieuwe Toyota AYGO is leverbaar in vijf verschillende uitvoeringen: X, X-Play, X-Cite, X-Clusiv en X-Wave.

 

Personaliseer exterieur

Vanaf de x-play kan de pianozwarte X, die het front van de AYGO zo krachtig accentueert, worden vervangen door een X in een andere kleur. Wie het OUTstand pakket (€ 495) bestelt, krijgt de X, het A-stijl ornament en een achterbumperinsert in een kleur naar keuze. Kies je voor het OUTglow pakket (€ 295), dan komen daarbij extra contrasterende kleuraccenten aan voor-, zij- en achterkant.

 

Interieur naar eigen smaak

Wie de buitenkant van de AYGO heeft aangepast, wil dat wellicht ook aan de binnenkant doen. Daarom ontwikkelde Toyota twee pakketten; INspire (€ 95) en INspire-Plus (€130). Met INspire kun je de luchtroosters en de consolebox rondom de versnellingspook een eigen kleur meegeven. Met INspire-Plus kun je daarbij ook nog het centrale instrumentenpaneel een andere kleuromlijsting geven, net als beide dashboardpanelen.

 

toyotaaygotoyotaaygo

Stel je vraag over de Toyota AYGO

 

Kies de vestiging bij jou in de buurt en stel direct je vraag of plan een proefrit.

 

Contactgegevens