Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Toyota Avensis

Toyota Avensis bij Oostendorp Auto Toyota:
 

De rijkste uitrusting in zijn klasse.

De ruime Toyota Avensis is een allround gezinsauto die ook zakelijk zeer geschikt is. Elegante, aerodynamische lijnen geven de Avensis een zelfverzekerde uitstraling en een eigen persoonlijkheid. Het interieur is perfect afgewerkt en door verbeterde isolatiematerialen toe te passen, is de Avensis één van de stilste auto’s in z’n klasse. Alles in het interieur staat in dienst van jouw comfort. 

 

Interesse in een nieuwe Toyota Avensis? Bij Oostendorp Auto Toyota kun je terecht voor een proefrit met een nieuwe Avensis. Kom langs bij Oostendorp Auto Toyota in Uden, Helmond, Cuijk en Venray en probeer de Toyota Avensis zelf.

avensisavensis

Vestigingen

Occasions

Brochure Toyota Avensis

Prijslijst Toyota Avensis

Plan je proefrit

Zakelijke Lease

 

Geraffineerd design

De elegante, krachtige Avensis combineert vloeiende lijnen met een charismatische nieuwe look van de grille en koplampen. Het aërodynamische design weerspiegelt en versterkt de dynamische eigenschappen.

 

Krachtige aandrijving

De keuze uit vier krachtige maar zuinige motoren en het stille, comfortabele interieur van de Avensis zorgen voor optimaal rijplezier. De elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie staan garant voor een ontspannen, plezierige rit.

 

Topkwaliteit

Het prachtig vormgegeven interieur valt op door de zorgvuldige details en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals de console die is uitgevoerd in nikkel en hout en de zilverkleurige accenten. In het hele interieur zijn de tastbaarheid en visuele aantrekkingskracht geoptimaliseerd.

 

Geavanceerde technologie

Intuïtieve technologieën, zoals HID koplampen en het Adaptive Front Lighting-systeem, zijn speciaal ontwikkeld voor uw veiligheid onderweg. En met de vele functies van Touch & Go + bent u op alles voorbereid.

avensis3

Stel je vraag over de Toyota Avensis

 

Kies de vestiging bij jou in de buurt en stel direct je vraag of plan een proefrit.

Contactgegevens