Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Toyota Auris

Toyota Auris en Toyota Auris Hybrid Touring Sports bij Oostendorp Auto Toyota:

 

Sportief en dynamisch

 

De nieuwe Auris is groter, sportiever, dynamischer en mooier dan ooit. Het is dan ook een auto om zuinig op te zijn. En uiteraard is hij ook zeer zuinig voor jou! Zeker als je kiest voor een Auris Hybrid. De nieuwe Auris TS (Touring Sports) is de ideale zakenauto voor het hele gezin. Deze nieuwe wagon van Toyota heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse. De Auris Hybrid TS is standaard zeer rijk uitgerust. 

 

Interesse in een nieuwe of tweedehandse Toyota Auris (Hybrid TS)? Bij Oostendorp Auto Toyota kun je terecht voor een proefrit met een nieuwe Auris en heeft bovendien een ruim aanbod aan occasions. Kom langs bij Oostendorp Auto Toyota in Uden, Helmond, Cuijk en Venray en probeer de Toyota Auris zelf.

 

oostendorptoyotaaurisoostendorptoyotaaurists

Nieuw Voorraad

Occasions

Brochure Toyota Auris

Prijslijst Toyota Auris

Plan je proefrit

Private Lease

 

Een dynamischer design

“Kom maar op”- dat is de uitstraling van de nieuwe Toyota Auris. Die maakt deel uit van een dynamischer designtaal. Terwijl alle Auris-modellen hetzelfde, vertrouwenwekkende design hebben, onderscheidt de Auris Hybrid zich door een aantal unieke stylingdetails.

 

Ruimte voor verfrissende ideeën 

De nieuwe Toyota Auris is een rijdersauto en tegelijkertijd een praktische auto voor het vervoer van bagage dankzij de intelligente opbergmogelijkheden. Met de extra flexibiliteit die de dubbele laadvloer (afhankelijk van de uitvoering) en de in 60:40 neerklapbare achterbank in alle uitvoeringen, inclusief de Auris Hybrid, bieden, is de inhoud van de bagageruimte toegenomen tot 360 liter.

 

Alle ogen gericht op innovatie 

Of het nu gaat om baanbrekende autotechnologie als Toyota Touch & Go, Follow-me-home-koplampen of de meest recente versie van het Hybrid Synergy Drive®-systeem – er is volop ruimte voor nieuwe ideeën.

 

Dynamische rijervaring 

De nieuwe Auris profiteert van de stijvere carrosserie en van verbeteringen aan de wielophanging, de stuurinrichting, de rijpositie en het gewichtsmanagement, en onderscheidt zich door zijn comfortabelere en actievere rijgedrag. De HSD-aandrijflijn van de nieuwe Auris Hybrid is eveneens verbeterd voor een nog imponerender hybride rijervaring.

 

Verwacht topkwaliteit

De kwalitatief hoogwaardige afwerking en de verfijnde materialen zorgen voor een uitnodigende atmosfeer aan boord van de nieuwe Auris: nappaleder op het stuurwiel, geraffineerde metal-look zilverkleurige accenten en stijlvolle carbon panelen met verchroomde inzet. (interieurelementen afhankelijk van uitvoering) De Auris Hybrid heeft hetzelfde kwalitatief hoogwaardige interieur als de Auris, uitgebreid met hybridespecifieke instrumenten, bekleding en details.

 

Ontdek alles aan de Toyota Auris

Stel je vraag over de Toyota Auris!

 

Kies de vestiging bij jou in de buurt en stel direct je vraag of plan een proefrit.

Contactgegevens


oostendorptoyotaaurisachteroostendorptoyotaauristsachter