Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Toyota RAV4

Toyota RAV4 bij Oostendorp Auto Toyota:

 

De ruime en dynamische SUV

De RAV4 is een dynamische en toch ruime SUV. Dankzij z’n “best in class” AWD systeem, het Integrated Dynamic Drive-systeem (IDDS), heeft hij een uitstekende handelbaarheid en wegligging. De stijlvolle RAV4 heeft daarnaast een comfortabel en luxe interieur.

 

Interesse in een nieuwe of tweedehandse Toyota RAV4? Bij Oostendorp Auto Toyota kun je terecht voor een proefrit met een nieuwe RAV4 en heeft bovendien een ruim aanbod aan occasions. Kom langs bij Oostendorp Auto Toyota in Uden, Helmond, Cuijk en Venray en probeer de Toyota RAV4 zelf.

rav4rav4

Nieuw Voorraad

Occasions

Brochure Toyota RAV4

Prijslijst Toyota RAV4

Plan je proefrit

Zakelijke Lease

 

De Toyota RAV4 is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: RAV4 Comfort, RAV4 Dynamic, RAV4 Style, RAV4 Executive Business, RAV4 Dynamic Plus Hybrid, RAV4 Style Hybrid en RAV4 Executive Business Hybrid.

 

Een modern design

Atletisch aan de buitenzijde. Geavanceerd van binnen. De nieuwe RAV4 is een unieke SUV met een moderne styling en tijdloze designkenmerken. Van buiten stoer en tegelijkertijd gestroomlijnd, van binnen comfortabel en stil.

 

Ongelooflijk veelzijdig

Met zijn toonaangevende ruimte in het interieur en voor de bagage, is de nieuwe RAV4 uiterst comfortabel en veelzijdig. De talrijke opbergvakken, de lage hoogte van de laadvloer en de elektrisch bedienbare achterklep maken de RAV4 praktischer dan ooit.

 

Altijd de juiste koers

Waarheen uw reis ook leidt, met de nieuwe RAV4 blijft u op de juiste koers. Het unieke Integrated Dynamic Drive-systeem zorgt voor een messcherp rijgedrag en een maximale tractie op uiteenlopende ondergronden. Deze technologie staat garant voor een soepel, stabiel en gecontroleerd rijgedrag onder alle weersomstandigheden. Hierdoor wordt elke rit een feest.

 

Veiligheid voorop

De nieuwe RAV4 is voorzien van de beste veiligheidssystemen in zijn klasse en intuïtieve technologie.

toyotarav4toyotarav4

Stel je vraag over de Toyota RAV4

Contactgegevens