Osstendorp Toyota
Bel ons! 088 24 20 320
Sluiten

Toyota C-HR

toyotac-hrnuverkrijgbaarvanaf25250-


Toyota C-HR bij Oostendorp Auto Toyota:

 

Een nieuwe coupé tussen crossovers

Met zijn krachtig gevormde carrosserie en coupé daklijn springt de Toyota C-HR direct in het oog. Zijn gespierde uitstraling wordt versterkt door scherpgesneden vormen en een dak dat lijkt te zweven. De combinatie van brede koplampen, een grille met ruitrooster en opvallende, boemerangvormige achterlichten maken het geheel compleet. Lees alles over deze auto in de brochure van de Toyota C-HR, bekijk direct de Toyota C-HR prijslijst of vraag een offerte aan.

 

Interesse in een nieuwe Toyota C-HR? Bij Oostendorp Auto Toyota kun je terecht voor een proefrit met een nieuwe C-HR. Kom langs bij Oostendorp Auto Toyota in Uden, Helmond, Cuijk en Venray en probeer de Toyota C-HR zelf. 

 

Occasions

Brochure Toyota C-HR

Prijslijst Toyota C-HR

Plan je proefrit

Private Lease

Zakelijke Lease

 

ch-r

De Toyota C-HR is rijklaar vanaf € 25.250,-

 

De Toyota C-HR ofwel de Coupé High Rider. Zijn atletische styling geeft zelfs bij stilstand de indruk van dynamiek en beweging. 

 

Toyota C-HR van concept naar reality

Nog nooit is Toyota met een auto design zo dicht bij het originele concept gebleven. De ontwerpers zijn uitgedaagd door Toyota topman Akio Toyoda, die een meer uitgesproken designkoers wil varen. De Toyota C-HR is hiervan de voorbode en opvallend is dat het definitieve ontwerp heel dicht bij de conceptcar is gebleven. Geïnspireerd door een nieuwe manier van ontwerpen is een dynamisch lijnspel ontstaan. Een gedurfd design in alle opzichten. Zowel van binnen, als van buiten zijn er geen concessies gedaan. Iets wat je alleen in het echt ervaart... Plan dus direct je proefrit door het formulier hiernaast in te vullen!

 

Hybrid & Turbo

Dat je in de nieuwe Toyota C-HR beschikt over de nieuwste generatie van onze Hybrid technologie, versterkt zijn feel-good factor. De zuinige 1.8 liter benzinemotor werkt samen met een lichtgewicht en compacte elektromotor. Het resultaat: een indrukwekkend laag brandstofverbruik en aansprekende prestaties. Je kunt voortaan langer gebruikmaken van de EV (Electric Vehicle) modus, waarmee je geniet van fluisterstil rijcomfort. Zodra de situatie dat verlangt, reageert de Hybrid aandrijflijn soepel met extra vermogen en een snelle respons. 

 

De krachtige en zuinige 1.2 Turbo benzinemotor benadrukt het sportieve karakter van de nieuwe Toyota C-HR. Met een hoog trekgewicht van maximaal 1.300 kg* en leverbaar met handgeschakelde én automatische transmissie is de Toyota C-HR 1.2 Turbo de ideale reispartner. Dus of je nu in de stad op weg bent naar kantoor of lange ritten maakt in je vrije tijd, in de nieuwe C-HR voel je je één met de weg. Glimlach verzekerd.

 

c-hrafmetingen

Meer weten? Stel je vraag!

Contactgegevens


Plan nu je proefrit

 

De Toyota C-HR is vanaf nu in de showroom! Plan direct een proefrit bij een Oostendorp Auto Toyota vestiging bij jou in de buurt!


ContactgegevensVul het formulier in en verstuur om je vrijblijvende proefrit aan te vragen.

 

Ontdek alles aan de Toyota C-HR

c-hr03
c-hr4c-hr3c-hr5